ΜΑΘΑΙΝΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ

18 Ιανουαρίου 2014

Σύμφωνα με μελέτες (ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Notingham –περιοδικό PlosOne) αποδεικνύεται ότι τα παιχνίδια με λέξεις και εικόνες και γενικά η διασκέδαση στη μάθηση μπορεί να βοηθήσει έναν αρχάριο να μάθει πιο εύκολα και αποτελεσματικά μια ξένη γλώσσα.

 Η karezistudies – Greek 4 all για το λόγο αυτό εντάσσει απόλυτα τη διασκέδαση στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας. Τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας μέσα από ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό σύστημα εκπαιδευτικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της karezistudies-Greek 4 all είναι βασισμένα στο πνεύμα των διακοπών, τότε που ο άνθρωπος είναι ξεκούραστος, αποφορτισμένος, ευδιάθετος και δεκτικός σε νέες ιδέες.

Για τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 10-16 ετών τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε παιδική κατασκήνωση , ώστε οι συμμετέχοντες να απολαμβάνουν τις αθλητικές δραστηριότητες (κολύμπι, μπάσκετ, βόλλεϋ, ποδόσφαιρο κ.α) και πολιτιστικές δραστηριότητες (χορός, τραγούδι, μαγειρική, θέατρο) .

Για τους μεγαλύτερους φίλους μας ηλικίας 18 και πάνω τα μαθήματα της ελληνικής γλώσσας πραγματοποιούνται σε οργανωμένα ξενοδοχεία σ’ όλη την Ελλάδα. Εκεί οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν τις παροχές του ξενοδοχείου ( γυμναστήριο, spa, πισίνα κ.α.) αλλά και τις δραστηριότητες που κάθε φορά οργανώνει η karezistudies-Greek 4 all όπως μαθήματα παραδοσιακών χορών, εκμάθηση ελληνικών τραγουδιών, εκμάθηση παραδοσιακών ελληνικών μουσικών οργάνων, μαθήματα γιογκα κ.α.)

Παράλληλα και εκτός των χώρων αυτών οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ελληνικό τόπο πολιτιστικά αλλά και να έρθουν σε επαφή με τους θησαυρούς της ελληνικής φύσης.

Για το λόγο αυτό μπορούν όσοι συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα της karezistudies- Greek 4 all να πάρουν μέρος σε:

  • —Επίσκεψη σε μουσεία, αρχαιολογικούς και περιβαλλοντικούς χώρους
  • —Εκδρομές σε μεγάλες πόλεις
  • — Ελληνικές βραδιές
  • — Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων (κυρίως τη Θερινή περίοδο π.χ Φεστιβάλ Φιλίππων –Θάσου, Φεστιβάλ Επιδαύρου κ.α.)
  • — Μαθήματα ιππασίας
  • — Μαθήματα κατάδυσης
  • — Μαθήματα κανόε- καγιάκ
  • — Αναβάσεις σε ορεινές περιοχές και διαμονή σε παραδοσιακούς ξενώνες και ξενοδοχεία ( κυρίως τη χειμερινή περίοδο)
Last modified on Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 10:21