Άφιξη – Αναχώρηση Οδηγίες

Welcome! 

— Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο ελληνομάθειας που διοργανώνει η KareziStudies –Greek 4 all σε συνεργασία με την παιδική κατασκήνωση pitsas camp μπορούν να φθάνουν από τους τόπους καταγωγής τους και να επιστρέφουν πάλι αεροπορικώς στα εξής αεροδρόμια της Ελλάδας :

 

Α) «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη (165 χλμ από την Καβάλα)

Β) «Μέγας Αλέξανδρος» στην Χρυσούπολη (45 χλμ από την Καβάλα και 15 χλμ από την Κεραμωτή και τα ferry boat για Θασο)

 

— Σε κάθε περίπτωση τους υποδεχόμαστε στο αεροδρόμιο με την ενδεικτική σήμανση της KareziStudies – Greek 4 all και της pitsas camp , καθώς και με το όνομα του παιδιού και μεταφέρονται με λεωφορείο της παιδικής κατασκήνωσης στην Καβάλα , απ’ όπου θα αναχωρήσει το ferry boat για τη Θάσο και το pitsas camp.

— Η ώρα αναχώρησης από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης είναι 14:00 τοπική ώρα στις 9 Αυγούστου 2014. Ενώ από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης «Μέγας Αλέξανδρος» μπορούμε να τους παραλάβουμε οποιαδήποτε ώρα αρκεί να γνωρίζουμε τα ακριβή στοιχεία της πτήσης.

— Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση θα πρέπει μέσω email να μας παρέχεται τουλάχιστον 7 μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία άφιξης τα πλήρη στοιχεία της πτήσης.

— Αν για οποιονδήποτε λόγο η άφιξη γίνει μια μέρα νωρίτερα μας ενημερώνετε για να υποδεχθούμε το παιδί σας και να το μεταφέρουμε με ασφάλεια στην παιδική κατασκήνωση pitsas camp. Σ αυτήν την περίπτωση υπάρχει οικονομική επιβάρυνση 100 ευρώ. Και πάλι θα πρέπει να γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια τα στοιχεία της πτήσης.

— Η επιστροφή γίνεται στις 23 Αυγούστου 2014 οπότε και μεταφέρουμε τα παιδιά με το λεωφορείο της παιδικής κατασκήνωσης στα αεροδρόμια σύμφωνα με το πρόγραμμα της πτήσης τους. Οι αναχωρήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν ως και 00:00 τοπική ώρα στις 23 προς 24 Αυγούστου 2014. Αν η προγραμματισμένη αναχώρησή τους είναι μετά από αυτήν την ώρα ή μια μέρα νωρίτερα ή αργότερα από τις 23 Αυγούστου 2014 μας ενημερώνετε και μεταφέρουμε το παιδί την ώρα και τη μέρα που πρέπει στο αεροδρόμιο. Σ αυτήν την περίπτωση υπάρχει οικονομική επιβάρυνση 100 ευρώ.

— Τα παραπάνω ισχύουν για όλους τους συμμετέχοντες σ όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της KareziStudies - Greek 4 all.

 

— Για οποιαδήποτε αλλαγή των στοιχείων της πτήσης θα πρέπει να μας ενημερώνετε εγκαίρως για να αποφύγουν την ταλαιπωρία οι μικρή μας φίλοι!!! Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 03 6976 00 86 49