15 Απριλίου 2014 In Blog style

Συμμετοχή – Κόστος- Πληρωμή

—Για τη δήλωση της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα, συμπληρώστε την αντίστοιχη αίτηση με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως αυτά αναγράφονται στα επίσημα έγγραφά σας, και στείλτε τα, είτε με fax στον αριθμό +030 2510 23 35 51, είτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

● Το συνολικό κόστος για τη συμμετοχή στα σεμινάρια της γλώσσας για τη θερινή περίοδο έτους 2014, συμπεριλαμβανομένου του κόστους για τη διαμονή στην κατασκήνωση pitsas camp (επιλεγμένος χώρος υλοποίησης των μαθημάτων για το καλοκαίρι 2014), για τις μετακινήσεις, τις εκδρομές και τις επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Θάσου, ανέρχεται στο ποσό των 1.400,00 ευρώ (+200,00 ευρώ για Αρχαία ελληνικά, εφόσον επιλεχθούν).

● Ισχύει έκπτωση 10% για αδέρφια.

● Ισχύει έκπτωση 10% σε περίπτωση εξόφλησης των διδάκτρων την 1η Μαΐου 2014.

 • Το ως άνω ποσό προκαταβάλλεται σε δύο ισόποσες δόσεις ως εξής: Η πρώτη δόση (700,00 ευρώ) μέχρι και την 1η Μαΐου 2014, η δε δεύτερη δόση (700,00 ευρώ) μέχρι και την 1η Ιουνίου 2014, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ., IBAN:GR69 0172 2460 0052 4606 3583 640, Δικαιούχος : ΚΑΡΕΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 • —Για την επιβεβαίωση και ενεργοποίηση της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχετε εξοφλήσει εντός του ως άνω προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος το συνολικό κόστος συμμετοχής.
 • — Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε συνίσταται να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εγκαίρως. Τυχόν μεταγενέστερη από τις ως άνω ημερομηνίες καταβολή των προκαθορισμένων χρηματικών ποσών, θα επιτρέπει τη συμμετοχή σας υπό τον όρο ότι υφίστανται διαθέσιμες θέσεις.
 • — Είναι πιθανό οι τιμές να αναπροσαρμοστούν ανάλογα με τους χώρους, που φιλοξενούν τα σεμινάρια ελληνομάθειας, που διεξάγει η karezistudies- Greek 4 all, τις παροχές, που αυτά προσφέρουν, την αύξηση των καυσίμων, των φόρων.
 • — Στην ανωτέρω περίπτωση, οποιαδήποτε αλλαγή θα σας γνωστοποιηθεί εγκαίρως και μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση της κράτησής σας, χωρίς επιβάρυνσή σας, υπό την προϋπόθεση ότι η ακύρωση αυτή θα λάβει χώρα εντός 15 ημερών από την ημερομηνία γνωστοποίησης της αλλαγής.
 • — Η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο είναι δωρεάν, εφόσον πραγματοποιηθεί εντός των συμφωνημένων ωρών. Η εκτός ωρών μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο χρεώνεται αναλόγως την περίσταση από 100 - 200 περίπου ευρώ (κατ’ άτομο).

 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

 • — Ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως και 30 ημέρες πριν την έναρξη του προγράμματος (π.χ. έναρξη του προγράμματος την 9η Αυγούστου, ενδεδειγμένη ακύρωση μέχρι και την 10η Ιουλίου), μόνο κατόπιν έγγραφης ειδοποίησης, αποδεικνυόμενης από
 • έγγραφο με αδιαμφισβήτητη ημεροχρονολογία π.χ. e-mai, fax, τηλεγράφημα, ταχυδρομικά συστημένη επιστολή. Σε περίπτωση έγκαιρης κατά τα ανωτέρω ακύρωσης της συμμετοχής, επιστρέφεται στο σύνολό του το καταβληθέν ποσό. Σε περίπτωση καθυστερημένης ακύρωσης ή ακύρωσης μετά την προβλεπόμενη ως άνω προθεσμία (λιγότερο από 30 ημέρες πριν την έναρξη του προγράμματος), επιστρέφεται μόνο το ήμισυ του καταβληθέντος ποσού.
 • — Δεν επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση που χωρίς καμία προειδοποίηση δεν εμφανιστεί ο συμμετέχων ή σε περίπτωση ακύρωσης κατά την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος.
 • — Τα χρήματα επιστρέφονται κατόπιν αίτησης υποβληθείσας εκ μέρους του συμμετέχοντος εντός 30 ημερών από την ακύρωση, σε υποδεικνυόμενο από αυτόν λογαριασμό.
 • — Σε περίπτωση μη υλοποίησης του προγράμματος εκ μέρους της KareziStudies - Greek 4 all για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. σεισμός, πυρκαγιά κ.λπ.), αναζητάται νέα ημερομηνία διεξαγωγής των σεμιναρίων και ανακοινώνεται στους συμμετέχοντες. Εντός 15 ημερών από την εν λόγω ανακοίνωση οι συμμετέχοντες οφείλουν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους, σε περίπτωση δε που δεν πράξουν τούτο, τους επιστρέφεται το καταβληθέν ποσό.
 • ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ —http://www.mfa.gr/theoriseis-eisodou-visas/theoriseis-gia-allodapous-pou-taxidevoun-stin-ellada/hores-gia-tis-opoies-apaiteitai-i-den-apaiteitai-theorisi-visa.html .Εδώ μπορείτε να δείτε ποιες χώρες χρειάζονται viza για την Ελλάδα.

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

 • — Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια ελληνομάθειας της KareziStudies - Greek 4 all υποχρεούνται να ακολουθούν και τηρούν πιστά το πρόγραμμα, συμμορφούμενοι πλήρως στις υποδείξεις των υπευθύνων, καθώς και να σέβονται τα ήθη, έθιμα και τον τρόπο ζωής της ελληνικής κοινωνίας κατά την παραμονή τους στη χώρα.
 • — Ειδικότερα, ο συμμετέχων συμφωνεί ότι θα συμμορφωθεί με τους κανόνες και το πρόγραμμα της KareziStudies - Greek 4 all και κυρίως με ό,τι έχει να κάνει με τις παρακολουθήσεις των μαθημάτων, τη συμπεριφορά, την επικοινωνία με τους διδάσκοντες και το προσωπικό.
 • — Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση αλκοόλ, καπνού, ναρκωτικών ουσιών.
 • — Σε περίπτωση που κάποιος δε συμμορφώνεται με τα ανωτέρω, δημιουργώντας πρόβλημα στην εύρυθμη εφαρμογή του προγράμματος, η KareziStudies- Greek 4 all έχει κάθε δικαίωμα να τον αποκλείσει από το πρόγραμμα και να διακόψει τη συμμετοχή του σε αυτό, χωρίς καμία επιστροφή χρημάτων.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

 

 • — Η KareziStudies - Greek 4 all, η οποία έχει ως αντικείμενο αποκλειστικά την παροχή υπηρεσιών γλωσσομάθειας, δεν παρέχει πρόγραμμα ασφάλισης κατά την παραμονή σας στη χώρα. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποκτήσετε κάποιο πρόγραμμα ασφάλισης στη χώρα σας συμβουλευόμενοι τον προσωπικό σας ασφαλιστή.
 • — Για την απώλεια προσωπικών αντικειμένων κατά την παραμονή των συμμετεχόντων στη συνεργαζόμενη κάθε φορά κατασκήνωση ή ξενοδοχεία ευθύνονται αποκλειστικά οι εν λόγω φορείς και η KareziStudies - Greek 4 all δε φέρει καμία ευθύνη.
 • — Σε περίπτωση που ανακύψει οποιαδήποτε διαφορά από την παρούσα σύμβαση αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα δικαστήρια της Καβάλας κι εφαρμοστέο το ελληνικό δίκαιο.

Εγγυήσεις

 • — Όλα όσα περιγράφει η KareziStudies - Greek 4 all στην ιστοσελίδα της είναι απολύτως αληθή.
 • — Η KareziStudies - Greek 4 all είναι μια απόλυτα ιδιωτική επιχείρηση.